~::..lost oppurtunity to meet these eye but i ♥ them ..::~


...What i kNow aBout MySelf is alwaYs noT tHink tHaT i'm dOne or satisfied on mYselF,,,so i'M aLwaYs tRy to MakE imProvEmenT to be The BeTTer and Be a Star.. nOt MoVie Star buT sTar to The beaUtiFuL sKy....


Sunday, January 17, 2010

~new lyfe....@arau...


I cannot stop myself from sharing this with all of you (◡) At 20:45p.m


Salam alaik. Dh lama bebenor ak xupdate blog aku ni….last post thun lpas…ha?..last year?,,ngeh3,,juz kidding…kn kte bru je msuk thun baru…so,,kre xlame kot…xkulapuk ag r blog ak nihh…ahaa~ Btw, post entry kali ni ak nk cite sal new lyfe ak kt tmpt baru aku…UITM ARAU, PERLIS…hee,,,



Aku btolak 2hari awal sblm hr pndaftaran tw..yela, bkn dkat dr trg ke perlis..huhu,,buleh brpetak pnggung ak dibuatny…sabar je laaa..ngeh3,,=)
Urmm…sbnrny ak dtg awl pn sbb nk settlekn sal umh sewa..sbb bdak degree kena duk luar…tp ms hr pndaftaran pihak uitm bg kolej plak…hi3,,sukenye ak dpt kolej…so, kolej baru ak skrg namanye kolej CENGAL…kre ok la dpat kolej dr duk luar…even jauh,,ak bsyukur r dpat duk dlam…yela, uitm PERLIS ni punye la bsar…bleh dikatakn 3x ganda bsar dr uitm DUNGUN…huhu,,byangknlah bsar mne...kt dgun tu pn ak dh rs jauh nk jalan p kampus…kt uitm PERLIS lg la jauh…huiihhh..saba’ je laa..ngeh3,,tkar loghat dhh…ha3,,*tut0p mul0t daaa*…tp yg besh nye kt cni,,mknan murah2…murah gile r…ahaa,,,lau kt DUNGUN,,sminggu dh xleh idup daa lau xd duit...sabo je laa…=D
Kt cni jgak de mcm2…’groceries’ byak gile…kre dh xyh kuar bndr r beli brg…mcm2 ada…adehh!!..mcm pakcik ASTRO r lak..ahaa…tp bnda ak ckap btol tw…lam stu ‘groceries’ tu, de baldi, pnyapu, hanger, alat2 tulis cm kt PSI tuu..pastu mcm2 r…lau ak ckp pn rseny smpi esk pn xhbis..muahaha~!!..gelak lg DYANA nii…hadoi~…rilek2…ak luah kt cni je pe ak rse…rilek sudaa~

ni plak dining kolej kitorng...


Urmm,,sal kelas lak… First day kelas ak klas BUSINESS LAW::3credit hrs::…lecterer bleh dkatakn besh r…puan ckp,,LAW ni blaja sama ngn bdak diploma…so,,credit r kt ctu..ngee!~ Pastu yg next2 klas,,ak exercise saje je p klas…yela, pg klas xd lecturer..ahaa,,bese la tuu..adat awal msuk U…lectrer asyik xmsuk…tp tuk kelas ENGLISH,,’kami’ punye la smgt pg kelas…last2, bdak asasi bgtw yg bdak diploma dpat pengecualian kredit..=)…aduiihhh!!!...saba lg laa..meaningnye,,exercise saje lah kami dari kolej ke kampus!!..ahaa~
Jumaat,,8 JANUARI 2010…lam jadual ak de klas bahasa…tp ak dpat pengecualian kredit…so,, xyh p kelas…yippie!~


tp yg xbeshnyer...ak dpat demam kt cni slpas 2 hr duk cni tw....dmam pnas..huhu,,,,
maybe ak xbese lg ngn environment kt cni....sabar je la...cjuk sgt...huu,,,

kay la...ckup stakat ni je la dlu dgr babbling dyana ni kay...hee,,,c ya!~

windu ika cyg...fatin cyg..n kwn2 uitm dgun....huu,,

5 comments:

..ieqa.. said...
This comment has been removed by the author.
..ieqa.. said...

..hope dyana enjoy at uitm arau,perlis..start a new life..but don't 4get me here..hehe.. =p

..ieqa.. said...

..rndu ke kat sye???..hehe..malu sye..sye pun rndu kat dyana..diam tak brmkna lupe kay..slama kte brkwan dyana thu kan sye nie cmne..bolox$$,kalut,malu2..hehe

selembut salju said...

good luck my dear ..
dun notty k

Love Says it All~ said...

hi dear. thanks for dropping by my blog.. =) will follow u back!