~::..lost oppurtunity to meet these eye but i ♥ them ..::~


...What i kNow aBout MySelf is alwaYs noT tHink tHaT i'm dOne or satisfied on mYselF,,,so i'M aLwaYs tRy to MakE imProvEmenT to be The BeTTer and Be a Star.. nOt MoVie Star buT sTar to The beaUtiFuL sKy....


Tuesday, November 30, 2010

tag dari cik fim~


I cannot stop myself from sharing this with all of you (◠‿◠)

salam 1 malaysia!

entry saye xde lah se gempaq blogger2 yg len...kalau x ske, anda di alu2kn tuk click 'x' di bhgian atas sblh knan oke? :)

aduh..baru je sudah buat facts tentang diri sendri. sekarang dapat tag dari cik fim untuk dijawab..dapat pula tag macam ni haa, ni dia.


aci tak saya nak copy yang sedia ada? hehe,,yang 15 ni random facts tentang saya yang incik syed yang dapat nilai dan yang selebihnya, saya sambung sampai 25 orait? orait la kn.
[nampak cik fim angguk2 BUKAN geleng2] cayalah! http://www.emocutez.com

ini incik syed punye penilaian.
1. comel [dyana xkate oke!]
2. caring
3. loving
4. visionist
5. open-minded
6. kuat semangat
7. tak berdendam
8. cheerful
9. rajin
10. pemaaf
11. kreatif
12. suke senyum
13. mesra
14. helpful
15. responsible

>>cik diyana meluahkan tentang dirinya.
16. meluahkn masalah dengan menangis sepuas2nya.
17. mudah terasa [sensitif!]
18. komited dengan cabaran
19. addicted to melukis+kaler2.
20. sukakan kesenian
21. suka kaler PINK!
22. sesetengah orang panggil diyana, primary skul leavers panggil ETY. sesetengah cikgu ada panggil as ATHIRAH. dan tak ada lagi panggil NOR. [hehehe]
23. anak kedua dari 5 adik beradik.
24. addicted to kartunis komik BEN n KOURU. [sori if spelling tak betol]
25. saya tak pernah pergi KAROK. [karoake]..dan tak akan ada minat untuk berkarok.

http://www.emocutez.comp/s : tuk fim or anyone, boleh bagitau saya tak apa buruk dan baiknya BERKAROAKE?

3 comments:

~fiM-uNdefiNed~ said...

erm kebaikan n keburukan karok?
eh tak terpikir lak soklan tu...=.="

ah maybe melalaikan kowt..hehe
sebab bile karok jer..lupe sume bande yer tak???
kebaikan eh?? yew boley lepaskan tension..tu jer..hehe

btw,thnx jawab sume soklan..i'll known u better..;)

dYaNa said...

fim, hehe...tenx for ur respond.
i asked u coz till now xtw ape sbb kwan2 pi karok...nak mencuba pun xde keinginan....[sore xsodap]..
stkt duk depan lappy, nyanyi sorng2 buleh la..heh!..btw, tenQ! :)

wawa said...

emmm...
karok...??
tny laa ratu karaoke nie..
haha..
keburukan nye,, buang duit...
rm 10 sure melayang...
(lau msuk bilik vip laa)...
kebaikan nye byk...
1)tension ilg bgitu sje...
2)dpt asah bkat..
3)dpt tenang kn pikiran.. (bab mse melalak 2,, x ingt ape dh...
4)gembira yg m'dadak.. (bab x dew dh mslh wt mse 2..)