~::..lost oppurtunity to meet these eye but i ♥ them ..::~


...What i kNow aBout MySelf is alwaYs noT tHink tHaT i'm dOne or satisfied on mYselF,,,so i'M aLwaYs tRy to MakE imProvEmenT to be The BeTTer and Be a Star.. nOt MoVie Star buT sTar to The beaUtiFuL sKy....


Tuesday, November 23, 2010

tag dari sue chan~


I cannot stop myself from sharing this with all of you (◠‿◠)

salam 1 malaysia!

entry saye xde lah se gempaq blogger2 yg len...kalau x ske, anda di alu2kn tuk click 'x' di bhgian atas sblh knan oke? :)

tenkiu for my syg, sue chan sbb tagging saye tuk jwab bnda2 ni sume..so, korang layannn je...dan adalh dmklumkn bhw sume yg sy jwab ini adlh dr jwpn trsndiri dan x diolah dr mane2 pihak...^_____^

ok. soalan-soalannye.

1. apakah benda yang paling penting dalam hidup korang?
apa yang penting? kerjasame! hua3,,,sori2, siyes2..nt great teacher sue mare..ok. yg penting lam hidup saye adalah dri sy sendri.ok.cukup.lau nk tw lebih lnjut tny empunya diri ye syg. >.<
.
.
2. benda yang terakhir korang beli dengan menggunakan duit korang sendri.
emmm. secret recipe cake! [time dating ngn syed lemi bru2 nim]
.
.
3. di mana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang.
ho ho ho, not planning yet syg~ sori...X_x
tp, kt teratak bonda la yg semestinya...
.
.
4. adakah korang sedang bercinta sekarang?
x. brkasih sayang je. :p
.
.
5. berapa lame korang akan mencintai kekasih korang?
owh.so personal la soalan syg..btw, jodoh ditganNya...itu yg kami letak.
ketentuan sntiasa ditanganNya..wallahualam.
.
.
6. di mana korang akan brjumpa dengan kekasih korang?
skodeng aa bru tw kt mne. @____@
.
.
7. novel/buku/majalah yang terakhir korang beli.
*novel X
*buku = diary for syed lemi.
*majalah KERETA for en.nordin..
.
.
8. apakah nama penuh korang?
Nordiyana Athirah bt Mohd Nordin
.
.
9. antara mak ayah korang yang mana korang lebih mesra?
emmm..mak sh.salmah...he3,, [mrah cik syed tgk nih]
emmm dua2 xd beza..adil dua2..same je.:)
.
.
10. namakan orang yang korang betul2 nak jumpa dalam hidup korang.
sy mau jumpa adik laki sy yg xsempat tgk dunia...tp itu sgt mustahil...
xpelah, tuk soalan ni, sy kepingin banget mau jumpe bakal anak saya nnt..xleh nama, nt x suprisssseee..^___^
.
.
11. adakah korang basuh baju korang sendiri?
yes. but kadang2, mnggunakan khidmat mesin...
.
.
12. dimanakah tempat yang korang betul2 nk pegi?
sy mau cium hajarulaswad kt mekah. [xtipu]
tp xbkesempatan lg nk pegi sane mhupun bt umrah.
.
.
13. pilih salah satu, peluk atau cium?
peluk. >.<

.
.
14. beritahu 3 bnda tentang orang yang tag korang.
*comel*
*degil*
*suke nangis*

.
.
15. 5 bnda yang korang sayang sgt2 dalam hidup korang.
i- bantal busuk
ii- bear busuk
iii- gmbr lepas2
iv- smsd [byk kenangan]
v- mainan mase kecik2
.
.
16. 5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar.
i- tercipta untukku [of coz lagu ni top dalam ingatan!]
ii- lagu wawasan setia pelajar uitm [xtipu, siyes best]
iii- lagu dalam blog. [slalu bukak so slalu dgr la otometiknye!]
iv- lagu sek.men. sains dungun [yeahhh~]
v- lagu baru 'kekanda adinda' [lau xtau, buleh search]
.
.
17. bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
6 julai 1990
aik? nape tahun lepas? tahun ni la op?
kt riyaz heritage, k.trg..n of coz bsama femili..:)

.
.
18. 7 org blogger yg kamu nak tag.
-nt akn dipikirkn...
.
.
19. cerita skit blogger yang pertama korang tag.
dia sorang yg xpenah lekang dgn lappy...^__^
.
.
eh? dh...tup2 buat xperasan plak dh habis.haaa,,ape yg saye perasan dalam tag kali ni banyak bebenor prkataan 'korang'. lau korang xpecaye, korang buleh try bace n try buat..direpeat2nye prkataan 'korang' tu.
ok la, tenkiu for mCche' skali lg. >.<

1 comment:

SuE ChAN said...

haha .. Ooo , u mngate i yep ! dush3x !
btw .. i da krg nges taw skg ! hehe
thankz cyg coz sudi bt TAG y i bg neh
luv u sure do ! muahhh ! ^_*