~::..lost oppurtunity to meet these eye but i ♥ them ..::~


...What i kNow aBout MySelf is alwaYs noT tHink tHaT i'm dOne or satisfied on mYselF,,,so i'M aLwaYs tRy to MakE imProvEmenT to be The BeTTer and Be a Star.. nOt MoVie Star buT sTar to The beaUtiFuL sKy....


Wednesday, December 1, 2010

Contest gambar kenangan sekolah dulu2.


I cannot stop myself from sharing this with all of you (◠‿◠)

salam 1 malaysia!

entry saye xde lah se gempaq blogger2 yg len...kalau x ske, anda di alu2kn tuk click 'x' di bhgian atas sblh knan oke? :)


sedang berblogwalking, saye terjumpa dengan satu blog yang anjurkan contest tentang gambar kenangan skolah...oh! teruja! nak masuk! nak masuk! http://www.emocutez.com. sangat excited okey. sebab kenangan sekolah dulu memang tak dapat saye lupakan. kami dah macam terikat macam adik beradik. dan sampai sekarang masih lagi berhubung. kalau ada sorang dua tiga dan empat orang yang tak dapat dijejaki sampai sekarang, memang tertanya2 la kitorang..ops! teruja sangat sampai tak bagitau mana saye dapat contest ni kan? ok. contest ni telah dianjurkan oleh cik ida. kalau blogger2 nak join. meh pecet kat sini ye [picit kuat-kuat].

syarat-syarat yang cik ida tetapkan adalah :
http://www.cute-smiley.com mesti dan kepastian yang perlu tuk ada blog sendiri [lulus]
http://www.cute-smiley.com jadi follower blog cik ida [link] [lulus]
http://www.cute-smiley.com letak tajuk entry macam ni "Contest gambar kenangan sekolah dulu2" [lulus].
http://www.cute-smiley.com letak banner dalam blog [lulus]
http://www.cute-smiley.com letak link dalam blog cik ida [lulus]
http://www.cute-smiley.com gambar mesti pakai baju sekolah [lulus]
http://www.cute-smiley.com sertakan nama sekolah dalam gambar [lulus]. ok.

tuk cik ida, ni gambar sekolah yang saye pertandingkan.

caption : gambar ni disnapkan beberapa minggu sebelum SPM2007 kalau tak silap. [aduh, kalau salah.ampun ye kawan satu batch] gambar ni amat bermakna sebab kami duduk satu bumbung selama 5 tahun. mengharungi suka duka. yang kena marah, itu lah kami, yang disayangi peluk cium jugak itulah kami. kat skolah ni, hanya cikgu-cikgi je la tempat kami bermanja2. yela, berjauhan dengan ibu ayah. disiplin ketat. aduh, kalau nak diceritakan kat dalam ni, memang sampai esok pun tak berkesudahan. so, hanya setakat ini saje la saya dapat cerita. tuk kawan satu batch, saye join contest ni pun sebab kenangan2 bersama korang saye tak dapat lupakan. sape2 yang ada blog tu, do jenguk2 sini ye. TAPI hanya 2 gambar aje la. kalau nak tengok gambar banyak2 nant saye buat entry laen kay? hee,,

tagline kami : kita boleh!

2 comments:

iDa said...

mkch sbb sudi join contest ni..hurmmm dear lupa letak banner ek?
klu dh letk gtw ok?

dYaNa said...

err...bukankah yang terletak kat sebelah kiri blog saye itu? mybe trlepas pandang...:)