~::..lost oppurtunity to meet these eye but i ♥ them ..::~


...What i kNow aBout MySelf is alwaYs noT tHink tHaT i'm dOne or satisfied on mYselF,,,so i'M aLwaYs tRy to MakE imProvEmenT to be The BeTTer and Be a Star.. nOt MoVie Star buT sTar to The beaUtiFuL sKy....


Saturday, January 1, 2011

Ain Maisarah in da house~

I cannot stop myself from sharing this with all of you (◠‿◠)

salam 1 malaysia!

entry saye xde lah se gempaq blogger2 yg len...kalau x ske, anda di alu2kn tuk click 'x' di bhgian atas sblh knan oke? :)

hai semua! salam 1 haribulan 1 tahun 2011...toink! ok. tadi tengok dashboard, sume duk buat entry new year sana-sini. dan ada jugak yang buat entry khas pasal faizal yusof meninggal dunia pada jam 2 petang tadi atas sebab serangan jantung. takziah buat keluarga beliau dan al-fatihah buat almarhum. namun, alhamdulillah tercapai jugak hasrat / permintaan terakhir beliau ingin berjumpa dengan anak hasil perkongsian hidup bersama bekas isterinya, Nana [siti nordiana] iaitu ahmad rayyan sebelum menghembuskan nafas terakhir..Tuhan lebih menyayangi beliau. innalillah.

ok lah, sebenarnya entry kali ni khas juga pasal seseorang. tadi tilik menilik baca paper BH, terbaca tentang Ain Maisarah iaitu penulis novel remaja terkenal negara. korang mesti kenal kan? orang femes macam dia ni takkan la tak kenal. pengikut fan page beribu-ribu orang. ni kan pulak blog yang dia ada pun ribu orang. jelez? haha, takde maknenye nak jelez makcik oi~ tapi bukan nak cite pasal pengikut-pengikut dia pun kat sini. heh! sebenanrya kagum amat dengan bakat yang dia ada. buku yang dia buat gila banyak buat cetakan. OMG,yang kamu ni macam jelez je makcik? aaaaa....tak pun. tak pun..[padahal, ye]...takpe, kamu jelez ke arah kebaikan takpe. kalau jelez, buat la jugak, pe susah...cuma kena ada azam dan usaha yang cukup macam Ain Maisarah ni. oh, sangat suwit namanya...

haa...tapi, sekali saya tengok Ain Maisarah ni macam pernah jumpa aje? kita saudara ke? ohhh....tak. jom scroll bawah tengok empunya badan.
.
.
.
.
.
.

ni Ain Maisarah yang dimaksudkan. suwit je muka dia kan? ok, then scroll bawah lagik....
.
.
.
.
.
.
.

haa...sama tak muka dengan yang ni? blogger a.k.a model femes safiyah ulfah [kawan along saye nih! haha, tetibe promote lak] -kak safiyah, pinjam gambar taw-hehe..ok, scroll la lagikkk....
.
.
.
.
.
.
.

ni pulak Rebecca Nur Islam...pelakon dan model terkenal. sama kan? sama kan? nak-nak tahi lalat tu...hee,,aset penting tu! ok la, saje-je pun nak kongsi pasal Ain Maisarah ni. dah pasang niat nak pegi popular store kat Mesra Mall nanti nak cari novel Ain Maisarah. wit! wit!...ok lah, kalau korang nak kenal lagi Ain Maisarah ni, go thru her website ok? klik banner kat bawah ni.


.
adios amigos semua! can cin cau! peace!
http://www.emocutez.com


2 comments:

cik zaza said...

yg bwh ada sikit kot.. tp yg ats.. xssama pun..huhu

dYaNa said...

emmm zaza,,u dunno her..so, u can talk itu ini...but saya dah jumpa kakak comel tu..apatah lagi dia tu kawan rapat kakak saya..and no wonder la kalau saya boleh cakap muka dia nak sama dengan penulis trkenal tu...she's sweet more than dalam gambar...=)